Gjenåpning av salgsavdelingen!

Vi har fornyet og utvidet salgsavdelingen i Tegnerforbundets underetasje, og fra og med lørdag 12. august gjenåpner vi dørene for publikum! Her finner du tegninger av bl.a Johannes Høie, Mari Kanstad Johnsen, Øyvind Torseter, Janicke Schønning, Per Dybvig og Finn Graff, for å nevne noen få.

Tegnerforbundet er Norges eneste senter for tegnekunst, og vi er stolte over vårt unike og varierte utvalg av tegne- og illustrasjonskunst i alle prisklasser! I salgsavdelingen tilbyr vi arbeider med og uten ramme av Tegnerforbundets medlemmer som er profesjonelle tegnere og illustratører.

Uansett om du er på jakt etter et kunstverk for deg selv, en personlig gave til noen du er glad i eller en bedriftgave – våre dyktige og hjelpesomme medarbeidere bistår deg gjerne med rådgivning. Vi selger også gavekort!

Snart vil du også kunne handle tegninger via vår nettbutikk som tas i bruk om kort tid. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å få med deg alle nyheter i salgsavdelingen.

VELKOMMEN!

Kunstverk kan bestilles pr. epost susanne@tegnerforbundet.no eller på telefon: 22 42 38 06. Ved spørsmål gjerne ta kontakt med salgskoordinator Susanne Fleischmann.
Epost: susanne@tegnerforbundet.no

 

Se et større utvalg fra salgsavdelingen her