Fredrik Rysjedal i prosjektrommet (IIR)

22.-28. MAI:
FredrikRysjedal_iPad_Khibweb
For mange er nok tegneserier på skjerm noe ukjent. Men vi har faktisk en digital tradisjon som strekker seg tilbake til 80-tallet, da det første dataspillet ble laget, samt en analog tradisjon som strekker seg helt tilbake til 1658, med Laterna Magica. Billedfortellinger for skjerm har hatt mange former opp gjennom årene. I dag kan du lese nettserier på nettet, og du kan laste ned serier til lesebrettet ditt fra nettbutikkene. Det du vil oppdage når du trer inn i den digitale tegneseriens verden, er at de finnes i mange ulike format, og det er dette som fascinerer Fredrik Rysjedal.
Kom innom Tegnerforbundet, Fredrik sitter og jobber her i prosjektrommet og snakker gjerne om det han driver med. Galleriet er åpent i helgen, men ikke på mandag.

Illustrator in Residence

Marianne Gretteberg Engedal og Øyvind Rustad Johansen er nå på plass i prosjektrommet. Der jobber de med den animerte kortfilmen ‘Sagnet om spydmorderen’ i perioden 15. – 21. mai. Kom gjerne innom for å se hvordan de jobber og slå av en prat!

Kristi Himmelfartsdag

Vi holder stengt i morgen 14. mai.

Velkommen til åpning torsdag 7. mai kl. 18!

LOVE DAHLSTEDT og SILJE RØNNEBERG HOGSTAD + ILLUSTRATOR IN RESIDENCE

kombi

NB! Artist talk søndag 10. mai kl. 13.

Silje Rønneberg Hogstad vil være tilstede og snakke om sine arbeider.  I tillegg er Alice Lima De Faria i prosjektrommet og jobber med sitt prosjekt. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

’Illustrator in Residence’ fellesutstilling helgen 29./31. mai.

Se mer info om utstillingene her