Formidlingsprogram 2019

Tegne-workshop for ungdom med kunstneren Cecilia Jiménez Ojeda

Jan 11, 2020

I Cecilia Jiménez Ojeda sin workshop for ungdom kan du som er mellom 13 og 17 år lære å tegne smådetaljerte tegninger basert på fotografier. Her kan du lære om kunstnerens tegnetekniske fremgangsmåte under veiledning av kunstneren selv.


Sted: Kunstnernes Hus

Tidspunkt:

30.11.2019 Kl. 13:00

11.01.2020 Kl. 13:00Kurset varer i to timer, men det vil være mulig å være igjen etterpå for å gjøre seg ferdig. Alt er gratis, men har begrenset med plasser.

Meld deg på her: nina@kunstnerneshus.noCecilia Jiménez Ojeda jobber nærgående og nøyaktig med utgangspunkt i fotografier av objekter. Hun vil starte med å presentere sitt eget arbeid i utstillingen; Maria! Por qué?! (2019) som består av tegninger, objekter og lyd. Deltakerne skal selv ta bilder av gjenstander med nettbrett og bruke fotografiene som forelegg til tegningene de skal lage. «Jeg ønsker å lære kursdeltagerne teknikken jeg selv benytter, men vil også veilede dem slik at de finner sin egen måte å løse et problem på».Kunstneren er utdannet med en Master fra Kunstakademiet i Oslo i 2011 og etter dette har hun deltatt i flere sentrale solo- og gruppeutstillinger i Norge og internasjonalt. Hun har også utviklet og holdt en rekke kunstkurs for barn og unge på oppdrag for Oslo kommune.