Prosjektrom

Slippfest, utstilling og paneldebatt – Oslo Comics Expo/ Tegnerforbundet/ NUMER

Aug 26, 2021

Aug 29, 2021

I samarbeid med Oslo Comics Expo og NUMER inviterer vi til slippfest for antologien N.F.T. (Norges Fremtidige Tegneserieskapere) og åpning av utstilling med antologiens bidragsytere i vårt prosjektrom 26. august kl.18. Utstillingen kan besøkes i Tegnerforbundets åpningstider t.o.m. søndag 29.08.

Bidragsyterne er Amir Asgharnejad, Ida Bakken, Milan Benza, Esra Düzen, Andrea Ferkingstad, Annika Linn Verdal Homme, Nina Kraft, Araiz Mesanza, Triva Linda Shahin og Markus Sundberg.

Kl. 19 samme kveld inviterer vi til paneldebatt om betaling og arbeidsvilkår i den norske tegneseriebransjen, med utgangspunkt i Tegnerforbundets veiledende satser for illustrasjon og tegneserier og norske tegneserieskaperes kampanje for økte honorarer og støttemidler til tegneserier.

Debattleder er Ane Barstad Solvang. Informasjon om paneldeltagere kommer.

Mer informasjon kommer.

Bilde: Espen Friberg