Arrangement

Kunstnersamtale mellom Ingri Haraldsen, Ingvild Langgård og Monica Holmen

Oct 20, 2019

-

Kunstnersamtale mellom Ingri Haraldsen, Ingvild Langgård og Monica Holmen

Vi inviterer til kunstnersamtale mellom Ingri Haraldsen, Ingvild Langgård og Monica Holmen søndag 20. oktober kl.14. Samtalen vil omhandle Ingri Haraldsens kunstnerskap og hennes aktuelle utstilling Caught up in Awareness i Tegnerforbundet.

Ingri Haraldsen (f. 1984, Alstahaug) har sin utdanning fra Høgskolen i Oslo (BA) og Det Baskiske universitet, Bilbao, Spania. Haraldsen har hatt utstillinger ulike steder i Norge og deltatt på flere gruppeutstillinger i inn-og utland. Hun har utført utsmykninger og er innkjøpt av bl.a. Oslo kommunes kunstsamling, Nordland fylkeskommune og Statoil (Equinor).

Ingvild Langgård er komponist, musiker og billedkunstner utdannet fra Statens Kunstakademi i Oslo. Hun komponerer og fremfører lyd og musikk i forskjellige former, som live performance, installasjon, musikk for ensemble, scene, film og i hennes eget musikkprosjekt Phaedra.  

Monica Holmen er kurator og prosjektkoordinator ved Akershus Kunstsenter. I tillegg er hun co-redaktør for Kunstforum og frilanser som kurator, skribent og redaktør. Holmen har master i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo.

Arrangementet er gratis, åpent for alle og krever ingen påmelding. Velkommen!

Link til Facebook arrangement