Arrangement

Tegnekurs for ungdom

Oct 24, 2020

-

Tegnekurs for ungdom

Er du mellom 13 og 17 år og interessert i tegning? Da er dette kurset for deg!

Tegnekurset blir avholdt av billedkunstner Cecilia Jiménez Ojeda som bor og jobber i Oslo.

Cecilia vil først presentere sitt eget kunstneriske arbeid, og vil deretter gjøre kursdeltakerne kjent med teknikkene hun benytter. Alle kursdeltagere får tilgang til eget nettbrett for å selv ta bilder av utvalgte mindre gjenstander. Disse fotografiene skal være utgangspunkt for å lage egne tegninger med blyant.

Kursets hensikt er å hjelpe deltakerne å utvikle egne tegneferdigheter og inspirere dem til å jobbe videre med å finne sine individuelle uttrykk. Enhver deltager får lånt kursutstyr som diverse blyanter, lineal, knetgummi og tegneark.

Kursdato: Lørdag 24. oktober 2020

Tidspunkt: kl.13-15

Kurssted: Tegnerforbundets galleri

Det trengs ingen forkunnskaper for å delta på kurset.

Kurset har begrenset deltagertall (10), og krever påmelding.

Kursavgift (inkluderer materialutgifter): kr. 350,-

NB: Avbestillinger må skje senest innen mandag 19. oktober. Ved avbestillinger etter fristen kan kursavgiften ikke refunderes.

Om kursholderen:

Cecilia Jiménez Ojeda har en mastergrad fra Kunstakademiet i Oslo (KHiO), og har vært praktiserende billedkunstner siden 2011. Cecilia har hatt flere separat- og gruppeutstillinger i Norge og internasjonalt, bl.a. deltok hun på Human Touch - Tegnetriennalen 2019, på Kunstnernes Hus. Cecilias tegninger er detaljerte studier etter fotografier og motivene tar ofte utgangspunkt i hennes egen familiehistorie. Hun har også utviklet og holdt en rekke kunstkurs for barn og unge på oppdrag for Oslo kommune.

Smittevern:

Tegnerforbundet forholder seg til de enhver tid gjeldende retningslinjene fra Folkehelseinstituttet, og tar ansvaret for at smittevernregler sikres i løpet av kurset.

Link til Facebook arrangement