Utstilling

Charlotte Rostad

May 8, 2014

-

Jun 1, 2014

Se bilder →

Står du på planeten, vil du ikkje merke nokon ting

“Om tålmodig og samvittighetsfull observasjon av mennesker. Særlig observasjonen av folk i situasjoner hvor de har mistet kontakten med sine kjente rekvisitter. Deres vante rutiner, deres klare mål, sannheter; sannheter om dem de kjenner best, og sannheter om seg selv, fristet, som resten av oss, til å tro at det er dem selv de kjenner aller best.”

Historier som ikke forteller noe. Konkret. Blyantstreker danner mennesker; revet ut av sin opprinnelige kontekst. Hvem de er og hva de gjør; er i stadig forandring. Radical Unknowing. Fragmentert tekst. Egne tekster satt side om side med sitater hentet fra andres forfatterskap, eller notert fritt fra minnet etter cafébesøk. Det er i møtet mellom disse, i mellomrommet - tegningene, tekstene, betrakterne - at historiene oppstår. 

Charlotte Rostad (f. 1984) har en MA fra Kunstakademiet i Trondheim. Siden 2008 har hun stilt ut en rekke ganger, og siden 2011 har hun også jobbet som kurator. Dette er hennes første utstilling i Tegnerforbundet. Rostad bor og arbeider i Trondheim.