Arrangement

Energibalansering med krystallboller

Aug 25, 2022

-

Aug 25, 2022

Energibalansering med krystallboller

Arrangementet er del av formidlingsprogrammet knyttet til utstillingen Utopia.

Dato: Torsdag 25. august

Klokkeslett: kl.17-18

Sted: Tegnerforbundets galleri

Arrangementet er gratis og åpen for alle.

NB: Begrenset antall plasser! Vi anbefaler å komme tidlig - Første-mann-til-mølla prinsipp.

Ta med: Vannflaske og yogamatte, pute, to pledd (se beskrivelse nedenfor).

//

Arrangementet Energibalansering med krystallboller er laget med tanke på å senke skuldrene, slappe av, finne indre ro og hente seg inn etter en stressende hverdag eller hektisk periode. En hel time til selvpleie hvor alt du trenger å gjøre er å legge deg ned på en matte på gulvet med et pledd over deg og lukke øynene.

Timen starter med guidet avspenning med fokus på pusten og en kroppsskann før du lytter til toner fra krystallboller som tar deg med på en reise inn i deg selv og energisystemet ditt. Lydvibrasjoner fra krystallbollene påvirker energien i kroppen, som en form for indre massasje forbedre flyt av energi. Dette hjelper med å gjenopprette harmoni og balanse i kropp og sinn, samtidig som det forebygger at stress setter seg i kroppen i form av smerter, sykdom, tunge tanker m.m.

Energifrekvensen på 432 hertz fra krystallbollene senker hjernebølgeaktiviteten til et nivå hvor man kan oppleve dyp avspenning og en følelse av indre ro og fred lik en meditativ tilstand.Denne tilstanden åpner opp for å komme i dypere kontakt med seg selv, intuisjonen og sin indre visdom mot en større forståelse av hvordan alt henger sammen, og hvordan man kan ta bedre vare på seg selv.

Energibalansering med krystallboller er en sterk og forløsende, men samtidig beroligende opplevelse som for mange sitter i kroppen lenge. Ikke anbefalt for gravide i de 3 første månedene av svangerskapet, de med pacemaker, nakkesleng eller lydtriggende epilepsi.

Ta med vannflaske og yogamatte. I og med at dere ligger stille under hele timen vil jeg også anbefale en pute, et pledd til å ha over seg og ett til å ha som støtte under korsryggen.

Tove Moss er sertifisert lydterapeut med spesialisering i krystallboller.
Flere års erfaring med gruppetimer, workshoper og 1 - 1 behandlinger har gitt en dyp forståelse for og innsikt i krystallbollenes mange helseeffekter, noe hun selv kjenner på kroppen.

Timen varer 60 minutter og holdes på norsk.

 

Instagram: lydterapi_med_krystallboller

Facebook: lydterapi med krystallboller

Nettside: www.lydterapi.tovemoss.no

Foto Copyright: Tove Moss

Link til Facebook arrangement