Arrangement Tegnetriennalen 2023

Tenthaus: I move as I write // I write as I move

October 12, 2023

-

October 12, 2023

Velkommen til det prosessbaserte performative arbeidet I move as I write // I write as I move med Marie Cole and Valentina Martínez.

Sted: Tenthaus (Maridalsveien 3)
Dato: 12. oktober
Klokkeslett: kl.13.00–15.00
Type: Performance

Deltagelse er gratis, åpen for alle og krever ingen påmelding.

//

Om performancen:

Performancen dreier seg rundt regenerative narrativer og handlinger som transformerer narrativer. Verket tar for seg dualiteten av nytelse – smerte, skam –, og bruker en rekke bevegelser for å håndtere forhandlingsstadiene som man går gjennom når man må takle disse dualitetene.

Arbeidet er behersket av en Puzzle bestående av fem rammer, sanser eller momenter. På enhver av Tegnetriennalens fire lokasjoner befinner seg en puzzle brikke. På denne måten skaper vi en forbindelse mellom de deltagende institusjonene.

Om utøverne:

Marie Cole er utdannet fra University for the Creative Arts (UK), med en master i Visuell kommunikasjon, og en bachelor i Grafisk Design: Visuell kommunikasjon. Hennes siste soloutstilling var ved Studio 17 i Stavanger.

Valentina Martínez har en doktorgrad fra universitetet i Sorbonne, Paris. Martínez er danser, forsker og kunstner. Hun har vært medskapende i en rekke koreografiske arbeider.

Hjemmeside Tenthaus.

Link til Facebook arrangement